- info@mobilemasis.com

За нас

"Масис Трейд" ЕООД е компания, която предлага услугата преобразуване на микробус в кемпер, като микробусът се предоставя от клиента. Нашия млад екип от специалисти (дизайнери, инженери и електротехници) могат да задоволят всички Ваши желания и потребности. Не всеки може да си позволи удоволствието от нов Кемпер, но целта ни е да направим щастливи и тези с по-ограничен бюджет.  Да усетят лукса от нови и неизползвани мебели на достъпни цени.  Работим само с качествени марки доказали се през времето (THETFORD, FIAMMA, DOMETIC, TRUMA, PLASTOFORM, INOVTECH, NRF, COMET, REICH, ELGENA, HAIER, SAMSUNG, PHILIPS). Нашите клиенти могат да избират оборудването, цвета на мебелите, цвета на дамаската и много други екстри.

Masis ще  оборудва Вашия микробус и той ще се превърне в един луксозен Кемпер. 

Категория: M1 " Специален автомобил Кемпер"

Брой места: 4

 

Masis Slide Out System ви помага да изградите по-добър Кемпер или Каравана, като увеличите допълнително площа когато най много Ви трябва. Помислете за невероятното преимущество, когато сте паркирали за почивка увеличавате площа с 80 см, а това е мечтата на всеки, който има Кемпер или Каравана, по голямо пространство. Висококачествен Слайд механизъм с огромен капацитет за тегло от 300 кг.  Това е достатъчно, за да поддържа тежките багажи, които се взимат.

Леко тегло: Целият механизъм тежи по-малко от 60 кг. Така че можете да вземе допълнителни товари.

Гладка и равномерна работа: Напрежението се прилага равномерно във всичките четири ъгъла, така че плъзгащата се външна повърхност се плъзга гладко навътре и навън без никакви проблеми.

 

Ако имате бизнес, който изисква постоянно пътуване и срещи, Masis може да оборудва Вашия микробус и то да се превърне в един луксозен офис, с който ще сте представителен независимо в България или извън нея. Интериор от кожа и алкантара с Вашето фирмено лого, оборудвано с мини бар и ефектно ЛЕД осветление,  Смарт телевизор за отпускане след среща или презентация на Вашата фирма.